Støtt Norsjø

Vi er svært takknemlige for all støtte til Norsjø Ungdomssenter!
Forbønn, dugnadshjelp eller økonomisk støtte er til stor hjelp.

Forbønn

Vær gjerne med og be for stedet vårt, de ansatte, gjester og arrangementene.

Bønn er en av bærebjelkene i vårt arbeid og helt nødvendig for at Norsjø skal nå sine mål.

Forbønnsliste finner du her

 

Dugnad

Vi er avhengige av folk som støttar opp med dugnad, og vi setter stor pris på at du har anledning til å sette av tid og gir noen timers arbeidsinnsats 

 

Kjøkken, vask og faste vaktmesteroppgaver

Vi trenger særlig dugnadshjelp på kjøkkenet, til vasking og til faste vaktmesterarbeidTa gjerne kontakt med oss om du har lyst og anledning til å hjelpe til.

 

Dugnadsdager

Vi ønsker med jevne mellomrom å arrangere dugnadsdag med hyggelig arbeidsfelleskap på Norsjø. Sammen gjør vi diverse forefallende arbeid ute og inne som er nødvendig for å holde stedet pent. Vi tilrettelegger oppgaver til dem som kommer, og av denne grunn ønsker vi påmelding på forhånd. Det serveres god lunsj og kaffemat. For datoer, følg med på øvrig informasjon om dette.

 

Onsdags-dugnad

Den 2. onsdagen hver måned arrangeres det dugnad. 

 

Gaver

Vårt arbeid for å bygge Guds rike er helt avhengig av givere.

For å fullføre visjonen "Verden for Kristus" trenger vi gaver.
DU kan hjelpe ved å gi dine gaver til vårt arbeid.

 

Til gaver til Norsjø brukes kontonr: 8220.02.92630.

Merk innbetalingen med "Gave til Norsjø". 

Du kan også Vipps'e over penger. Det kan søkes opp som Norsjø Ungdomssenter eller 83277.

Vi takker  for den gaven du er med å gir.

 

Enkelt gaver

Norsjø har mange støttespillere som gir store og små beløp til arbeidet på stedet. Ønsker du å bidra? Takk for at du gir!

 

Fast givertjeneste

Vi ønsker å motivere til at flere skal tegne seg som faste givere eller øke sitt faste trekk. Norsjø er avhengig av faste givere for å kunne oppfylle visjonen. Vil du være med? Takk for at du gir!

Faste givere gir større forutsigbarhet slik at Norsjø kan planlegge arbeidet på en enda bedre måte. Fast givertjeneste krever lite administrativ oppfølging, gir mest forutsigbarhet.

 

Lag en egen innsamling

Tar du skjegget viss venner til sammen gir 5000 kroner til en god sak? Kanskje du vil arrangere en vennemiddag der inngangspengane skal gå til Norsjø? Barre fantasien setter grenser. Ved å starte en innsamlingsaksjon kan du invitere familie, kolle­gaer og venner til å bidra til en god sak. Du kan enkelt dele innsamlingsaksjonen i sosiale medier.

 

Norsjø-Nytt

Ønsker du å få tilsendt vårt "nyhets-brev"- Norsjø-Nytt på mail: Send oss en mail med ditt navn, så legger vi deg inn i mail-listen.

 

 

TUSEN TAKK TIL ALLE SOM STØTTER OPP OM NORSJØ!

Til toppen