Beliggenhet

Norsjø ligger 15 minutter fra Bø, 30 minutter fra Notodden og 50 minutter fra Skien, midt i Telemark.

 

GPS-koordinater:

WGS 84: N 59° 22.957', E 9° 14.546' 

WGS 84 - desimal: 59.38262, 9.24243

 

 

Nærmeste sentrum er Gvarv som ligger 7 km unna. Der finner du butikker, post i butikk, minibankbank, lege, apotek osv.

 

Kommunikasjon

Bil

Fra Oslo/Drammen via Kongsberg/Notodden

Kjør E134 via Kongsberg til Notodden. Like før Notodden kjører man av til Gvarv (Rv360). Kjør så til Akkerhaugen. På Akkerhaugen tar til "Sentrum" (Fv553). Kjør ca. 500 meter nedover, ta så av til krysset med skiltet "Norsjø Ungdomssenter" og følg veien rett frem i ca. 1,5 km.

 

Fra Skien via Valebøvegen

Kjør gjennom Skien sentrum og ut på Fv44 (Valebøvegen). Kjør på denne vegen fram til Fv553 og sving skarp til venstre mot Gvarv. Kjør ca. 3 km på Fv553. På Akkerhaugen tar man av i krysset med skiltet "Norsjø Ungdomssenter" og følg veien rett frem i ca. 1,5 km.

  

Fra Skien via Ulefoss

Kjør Rv36 via Ulefoss til Gvarv. Kjør av til Gvarv (Rv360). Kjør Rv360 i ca. 3 km, ta da av til "Nes Kirke". Kjør ca. 500 meter innover denne veien, ta så av i krysset med skiltet "Sommarlandvegen" og følg veien i ca. 2 km.

 

Fra Seljord (Fra Vestlandet)

Ta av E134 til Skien (Rv36). Kjør av til Gvarv (Rv360). Kjør Rv360 i ca. 3 km, ta da av til "Nes Kirke". Kjør ca. 500 meter innover denne veien, ta så av i krysset med skiltet "Sommarlandvegen" og følg veien i ca. 2 km.

 

Tog (NSB)

Sørtoget går mellom Oslo og Stavanger (via Kristiansand) og stopper på Nordagutu. Turen fra Oslo til Nordagutu tar i underkant av 2 timer. Biletter og rutetider finner du hos GoAhead Nordic.

 

Bratsbergbanen er jernbanestrekningen mellom Porsgrunn/Skien og Notodden. Banen forbinder Vestfoldbanen med Sørlandsbanen. Bratsbergbanen har hyppige avganger på dagtid. Togturen mellom Porsgrunn og Nordagutu tar i underkant av en time. Biletter og rutetider finner du hos VY.

 

Buss

Haukeliekspressen kjører daglig fra/til Oslo-Haugesund/Bergen via Akkerhaugen. Biletter og rutitider finner du hos Nor-Way Bussekspress.

 

Telemarkekspressen kjører strekningen Tønsberg-Torp-Sandefjord-Larvik-Porsgrunn-Skien-Ulefoss-Gvarv/Sagavoll-Bø-Seljord. Biletter og rutitider finner du hos Nor-Way Bussekspress

 

For rutetider fra andre steder på Øst- og Sørlandet anbefaler vi både nettsiden til Ruter# og Vestviken Kollektivtrafikk.

 

Lokalbussene kjørers av VY og Farte. Ruteinformasjon finner du hos Farte.

 

Fly

Det finnes gode kommunikasjonsmuligheter fra flere av flyplassene i området. Flyplassene i områdete er:

Oslo Lufthavn, Gardemoen

Sandefjord Lufthavn, Torp

Notodden Flyplass, Tuven

Til toppen