Om lokalene

Møtesal

Møtesalen er vår storstue. Her er det plass til 100 personer ("kino-oppsett") og det kan dekkes til omkring 70 personer. Tar vi med matsalen i tilknytning til møtesalen kan vi gjøre plass til 150 gjester i ett rom. I møtesalen finnes AV-utstyr med prosjektor, lydanlegg og teleslynge, samt piano. I tilknytning til dette lokalet finnes toalett for rullestolbrukere.

 

Matsal

I matsal kan det dekkes til 70 personer. Sammen med møtesalen kan det dekkes til nærmere 150. Det er lydanlegg og teleslynge i matsalen som er tilknyttet anlegget i møtesalen.

 

Peisesstua

Peisestua passer fint for samlinger og selskaper opp til 40 personer. Lokalet har en intim og hjemmekoselig atmosfære med åpen peis og sofagrupper og bord, samt piano. Det finnes prosjektor og lydanlegg som kan settes inn ved behov for dette.

 

Fellesstue (Teletunstua)

Fellesstue med spiseplass til 40 personer og sofa gruppe til 20 personer. I tilknyttning til dette lokale er det et kjøkken som kan benyttes til selvstell for ved enkeltovernattinger eller for grupper og selskaper. Piano finnes også her. Det finnes prosjektor og lydanlegg som kan settes inn ved behov for dette.

 

Stue (Bønnerom)

I hovedbygget finnes det en liten stue med to sofagrupper og et spisebord. Dette rommet egner seg derfor godt som møterom eller grupperom.

 

NORSJØ UNGDOMSSENTER

DET ALKOHOLFRIE ALTERNATIVET

Norsjø Ungdomssenter er et alkoholfritt sted for hele familien.

Dette for å gi barn, ungdom og voksne

gode opplevelser i trygge omgivelser.

Til toppen