Leir og weekend

Leir

Leir gir minner for livet og er viktig for troen. Leir er innholdsrike dager fylt med opplevelser, lek, konkurranser og undervisning. På leir møter du engasjerte ledere og nye venner.

Det er Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) Region Sør som eier Norsjø Ungdomssenter og som arrangerar de fleste leirene på stedet. På leir samles barn og unge i aktuell aldersgruppe for å høre fra Bibelen, oppleve masse ulike aktiviteter, få nye venner og ha ei flott helg ved Norsjø. Felles for alle leirene er at vi ønsker at Jesus skal være i sentrum, og at flere kan få bli kjend med Ham!

 

På leir kan alle ha det kjempegøy, treffe nye venner og oppleve mye spennende. Det viktigste er likevel at vi kan bli bedre kjent med Jesus. Hver dag er det samlinger der vi hører og synger om Ham. Vi får også høre om misjonsarbeidet, det at Jesus vil vi skal fortelle andre i hele verden om Ham.

Weekender

Norsjø ønsker å være en oase hvor du kan få påfyll i en kanskje travel hverdag. Det er ikke bare barn og unge som trenger å høre om Jesus og bli inspirert av Ham. Derfor arrangerer NLM og/eller Norsjø flere arrangementer i løpet av året med fokus på inspirasjon og påfyll.

NORSJØ UNGDOMSSENTER

OASEN VED NORSJØ

 

 

Oversikt over leir og weekender i Region Sør finner du her.

For mer informasjon om leir kan du se på NLM-Ung's sider om leir.

Velkommen til Norsjø!

 DET ALKOHOLFRIE ALTERNATIVET

Norsjø Ungdomssenter er et alkoholfritt sted,

dette for å gi barn, ungdom og voksne gode opplevelser i trygge omgivelser. 

Til toppen