Overnatting og utleie

Norsjø Ungdomssenter er godt egnet til ulike gruppeopphold og for enkeltopphold, vi tilbyr opphold med full pensjon eller selvstell, med eller uten oppredd seng, til hyggelige priser.  Det er mulig å bestille overnatting for både korte og lange perioder.

 

GRUPPER

Har ditt lag eller din forening, skole, organisasjon eller bedrift behov for et overnattingsopphold i rolige omgivelser med god mat og trivelig vertskap? Da er Norsjø Ungdomssenter et godt alternativ og et flott sted å være!

 

Stedet ligger godt til rette for barne- og ungdomsleirer, familiehelger, menighetsweekender, korhelger, konfirmantleirer, stevner, inspirasjonsweekend, retreat, skoleturer, årsmøter, kurs, ferieopphold, baseferie .... Det er bare fantasien som setter grenser!

  

ENKELTOVERNATTINGER

Norsjø Ungdomssenter er en ideell plass å bo hvis du har behov for overnatting i forbindelse med jobb, studier eller du er på ferie med sin sentrale beliggenhet og rimelige priser. Velkommen til oss! 

 

Ta kontakt for et godt tilbud!

 

E-post: norsjo@nlm.no

Telefon: 35 95 82 77

Postadresse: Norsjøvegen 201, 3812 Akkerhaugen

 

NORSJØ UNGDOMSSENTER

DET RUSFRIE ALTERNATIVET

Alle arrangement på Norsjø Ungdomssenterer rusfrie for å gi både barn, ungdom og voksne gode opplevelser i trygge omgivelser.

Til toppen